Ако бръмчиш предимно в София, нищо чудно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Аз от 5 дена се боря с проклетия киломераж.Спря да отчита.Реших, че е от датчика и го смених.Да ама не.Сега работи когато си поиска.Мерих 100 пъти кабелите и няма никъде прекъсната верига.Направо откачам и се изчерпах от идей.Навъртях към 500км, а е отчел 20км.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеАко бръмчиш предимно в София, нищо чудноAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
@Boby Прегледай платката на километража .
@VLADius Я вземи я поразтъпчи малко до Пловдив примерно да побяга в обороти и виж пак дали ще ти мирише на бензин .
Друга идея : махни капачката на маслото и виж дали ще промени оборотите . Ама внимавай , че хвърля масло от веригата .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Идеята е да се загрее добре маслото .
А като дойде до варна пък ще го охлаждаме някак си
Газта като гориво и аз си го харесвам .
Кеф ти мощност кеф ти ефтино дето вика VFTIНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение@Boby Прегледай платката на километража .
@VLADius Я вземи я поразтъпчи малко до Пловдив примерно да побяга в обороти и виж пак дали ще ти мирише на бензин .
Друга идея : махни капачката на маслото и виж дали ще промени оборотите . Ама внимавай , че хвърля масло от веригата .Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
$+$+$......
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеБе тва го предполагам, ма се пак?
Според мен поне сегменти - без да съм споциалист .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеНай-точно бате Бобо мое да каже .
Според мен поне сегменти - без да съм споциалист .Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеИ аз така предположих и съм се разбрал да им я карам в сряда за проверка.Сряда е 3-ти март
Ма звънни ми ше видиме ко става
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМа си се разбрал с някой пиянСряда е 3-ти март
Ма звънни ми ше видиме ко става
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеПияния е Нено...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеСигурен бях че друса с нещо силноAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment